строителство, строителен портал, строителен каталог, строителни фирми, строителна фирма, строителни продукти, проектанти, проектиране, архитект, архитекти, строителни машини, строителни материали, жилищно строителство, строителни услуги
Вход за потребители
Потребителско име:

Парола:


Забравена парола
Регистрация
Абонамент


Строителство
Архитектура, проектиране
Строителни материали
Оборудване, инструменти
Сухо строителство
Изолации
Настилки, облицовка
Врати, прозорци, щори
Ел. оборудване
ВиК
Отопление, вентилации
Озеленяване
Услуги
Мебели
Уреди, Осветление
Складове и магазини
Обзавеждане
Други


Интериорните профили на StyroDesign – достъпният начин да придадем лукс в помещенията
Дата: 9 Октомври 2019   Автор: МАРИСАН и КОЛЕВ - АД   Прочетена 266 пъти
Когато се впечатлим от интериора на дадено помещение, първата асоциация в ума ни е, че подобен резултат със сигурност изисква доста средства. Това обаче далеч не е така. Магията на интериорния дизайн се изразява във факта, че посредством умелото съчетание на форми, цветове и разположение в пространството, успява да постигне цялостни конфигурации, умело въздействащи върху нашите сетива. Така с ограничени средства и множество добри идеи, интериорът може да се превърне в едно тотално различно пространство, създаващо уют и комфорт за неговите обитатели.
Познатите начини да променим интериора
Когато става въпрос за внасянето на промени в изгледа на помещенията, винаги се досещаме за най-лесният и удобен метод – декорирането на стените в нови цветове, подмяната на мебелите и тяхното разположение и т.н. Въпреки, че по този начин можем да придадем свеж изглед и ново усещане в дома, за мнозина това не е достатъчно. Все повече хора се стремят към това да добавят собствена нотка креативност в декорирането на своите домове, с цел да им предадат индивидуален характер и да изразят себе си.

Докато пребоядисването и преобзавеждането на помещенията може да промени общата визия, то усещането за изтънченост, лукс и индивидуален характер може да бъде постигнато само чрез умело фокусиране върху отделните детайли. За да разгърнем креативността си и да променим изцяло облика на интериора, се нуждаем от финални щрихи, които да акцентират върху нашия персонален почерк.
Интериорни профили и декоративни елементи
Едно помещение може да стане толкова красиво и функционално, колкото внимание вложим към неговото оформление и детайлите в него. Интериорните профили и декоративни елементи на StyroDesign придават безгранични възможности за дизайн и ново измерение в стила на всеки един дом – от класически форми и орнаменти, до модернистични концепции.
Сериозното развитие на технологиите в последно време и предимствата в новите производствени практики, разгръщат пред нас голям набор от възможности за оформление на интериора. Днес, синтетичните материали са един от най-често срещаните компоненти в дизайна на помещенията. Благодарение на постоянната развойна дейност, все по-често ставаме свидетели на нови и значително подобрени синтетични материали. Множеството техни разновидности, спомагат за по-устойчивото и ефектно оформление на интериора в домовете ни. С течение на времето обаче, в едни от най-доказаните материали за интериорен дизайн се превръщат полистирола и полиуретана.

Архитектурните детайли от гамата на StyroDesign предоставят изцяло съответстващ аналог на масивните гипсови и мраморни елементи, познати от различни архитектурни стилове през отделните епохи. За разлика от тях обаче, интериорните профили от гамата на StyroDesign са далеч по-щадящи за помещенията, тяхната експлоатация и не на последно място – природата. Материалът, от който са изработени, им придава качества като:
• Ударо- и водоустойчивост
• Здравина и висока плътност
• Дълготрайност и резистентност към стареене
• Практически неограничен срок на експлоатация
• Ниско тегло и удобство при полагане
• Възможност за рециклиране
• Широк избор от цветове за декориране
• Лесно почистване само с помощта на влажна кърпа
Фактът, че профилите са ударо- и водоустойчиви ги прави подходящи за полагане в силно натоварени помещения като коридори, бани, трапезарии и др. Противно на завидната си здравина и удароустойчивост, профилите се характеризират с особено ниско тегло, което спомага за чувствителното редуциране на натоварването на стените и таваните.
Разнообразие от профили и различни конфигурации за тотално преобразяване на интериора
Интериорните профили на StyroDesign предоставят цялостен асортимент от класически, до модерни декорации за стени, подове и тавани. Благодарение на големите възможности за дизайн и оформление, всяко едно помещение може да придобие уникално внушение и изцяло нов характер. Между продуктовите решения са:
• Корнизни профили
Като едни от най-разпространените интериорни елементи, корнизните елементи се характеризират с особена универсалност, правеща ги подходящо решение за всякакви архитектурни стилове. С тяхна помощ можете да придадете перфектния завършек на стената и естетическото изпълнение на връзката ѝ с тавана.
В днешно време, те се превръщат в неизменна част от интериорите не само на частни, но и на обществени сгради. Това се дължи до голяма степен на комфорта и усещането за лукс, които придават, при вграждането им като елемент, допълващ осветлението на помещенията. Така, посредство форма и светлина, корнизните профили с индиректно осветление могат драстично да променят усещането и характера на един интериор.

• Линейни профили
Този тип профили позволяват изграждането на плавни линии и контури из цялото помещение. С тяхна помощ се постига креативно и естетическо издържано разделение на отделните нива на стаите. Подходящи са за всякакъв тип помещения – от хола и кухнята, до коридорите и спалните.

• Подови первази
Благодарение на минималистичния стил на подовите первази, фугите и грубият завършек на стените при връзката им с подовите площи бива мигновено заличен. Идеално точните и правилни контури на подовите первази благоприятестват хармоничния преход между пода и стените в помещението.
• 3D панели
Всеки интериор се нуждае от своеобразен акцент. 3D панелите са именно този елемент, способен да придаде нотка индивидуалност на всяко едно помещение. С тяхна помощ могат да се оформят ефектни акцентни стени или зони в интериора, придаващи специфичен характер и уникален стил на цялата стая.

• Розетки и пана
Таваните, като едни от възловите площи в помещенията, могат да бъдат претворени според всяко едно желание и във всеки архитектурен стил. Богатата разновидност от дизайн, цветове и големина на розетките и паната, в комбинация с възможността за приложението им и на стената, позволяват удовлетворяването дори и на най-специфичните идеи и концепции.
• Декоративни камини
Без съмнение, това е елементът, придаващ в най-голяма степен усещането за уют и комфорт на всяко едно помещение. С помощта на декоративните елементи на StyroDesign, можете лесно и ефектно да се сдобиете с камина във всяка една от стаите на дома или вилата. Перфектният дизайн и завършен външен вид ги правят оптически идентични с реалните скъпоструващи и луксозни камини.
• Ниши
Интериорните ниши са символ на архитектурен вкус и изтънченост. Предназначени за разполагане и акцентиране върху значим предмет, нишите представляват специфични вдлъбнатини в стената на помещението. С тяхна помощ подчертаването на любимите елементи и произведения на изкуството става особено лесно и ефектно.
• Орнаменти
Придаването на допълнителен фокус върху пресъздавания архитектурен стил не би било възможно без интериорните орнаменти. Тези декоративни елементи позволяват добавянето на допълнителен декор и постигането на завършеност и финално щриховане на архитектурната идея.
• Рамки на врати и прозорци
Вратите и прозорците са възлови елементи от едно помещение. С помощта на декоративните рамки, тяхното акцентиране става далеч по-ефектно и забележително. Благодарение на лесния и бърз монтаж, преобразяването на вратите и прозорците може да се изпълни от всеки един в рамките на само няколко часа, а положителното въздействие на крайният резултат е гарантирано.

• Пиластри, колони и полуколони
Този тип елементи са израз на релефност и геометрична симетрия в помещенията. Приложението им придава чувство на лукс и хармония в помещенията, типични за редица традиционни архитектурни стилове. Интегрирането на колона в даден интериор е лесен и сигурен начин да се придаде така желаното усещане за мащабност и просторност.
Бърз, лесен и безпроблемен монтаж
Благодарение на пълната гама от аксесоари и съпътстващи продукти за монтаж, архитектурните профили могат да се фиксират бързо, лесно и удобно само в рамките на няколко стъпки. С помощта на подробните инструкции и ръководства за монтаж, фиксирането на интериорните детайли може да бъде извършено в рамките на само няколко часа, дори и от непрофесионалисти.
След фиксиране, интериорните профили могат да бъдат боядисвани с всякакъв тип бои – както блажни, така и водоразтворими. Снежно белият им цвят позволява лесно декориране в широка гама от цветове и идеално вписаване в цялостната дизайн концепция на помещението. Свръх отчетливата детайлност и ясно изразена релефна структура, от своя страна, превръщат профилите в перфектните решения за всеки тип интериор. По този начин, всеки един е способен да придаде желаното цветово внушение на елементите, интегрирайки ги изцяло в общата идея на помещението.
Благодарение на материала, от който са направени, интериорните профили на StyroDesign запазват цветовата си наситеност и перфектното визуално внушение за дълъг период от време. Почистването им става бързо и лесно, само с помощта на влажна кърпа.

Без значение дали профилите са интегрирани поотделно или в комбинация, уникалното внушение и перфектната визия са гарантирани. А заедно с това, свежото настроение и усещането за лукс на помещението стават възможни с минимални усилия и инвестиции!
Така, дори и с ограничен бюджет и времеви ресурс, преобразяването на интериора става лесна и безпроблемна задача, въпрос само и единствено на личен избор!
Търсене на фирма:sutrin.com
jako.bg
bgstroitelstvo.com/ad_prices.php


Партньори
Градински инструменти и аксесоари
Новините днес
Проектантско бюро "ЖАКО"
Спартак Пловдив